Пошуковий запит: (<.>A=Камєнєва Н$<.>) |
Загальна кількість знайдених документів : 11
Представлено документи з 1 до 11
|
1. |
Орлова Н. Фракційний склад білка швидкозаморожених напівфабрикатів із печериць [Електронний ресурс] / Н. Орлова, Н. Нестеренко, Н. Камєнєва // Товари і ринки. - 2012. - № 2. - С. 147-154. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/tovary_2012_2_20 Досліджено зміни фракційного складу білка у швидкозаморожених напівфабрикатах із культивованих печериць залежно від попередньої обробки сировини, виду та концентрації природних згущувачів. Наведено результати дослідження білкового та небілкового азоту в грибах. Встановлено, що попереднє бланшування грибів перед заморожуванням із додаванням полісахаридів природного походження сприяє максимальному збереженню легкозасвоюваних фракцій білка (альбумінів і глобулінів) і позитивно впливає на поживну цінність швидкозаморожених напівфабрикатів.
|
2. |
Камєнєва Н. Оцінка якості заморожених томатів у власному соку [Електронний ресурс] / Н. Камєнєва // Товари і ринки. - 2008. - № 2. - С. 85-90. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/tovary_2008_2_15
|
3. |
Орлова Н. Безпечність заморожених напівфабрикатів із томатних овочів [Електронний ресурс] / Н. Орлова, Н. Камєнєва // Товари і ринки. - 2009. - № 2. - С. 173-178. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/tovary_2009_2_27
|
4. |
Орлова Н. Реологічні властивості заморожених напівфабрикатів із томатних овочів [Електронний ресурс] / Н. Орлова, С. Белінська, Н. Камєнєва // Товари і ринки. - 2011. - № 2. - С. 144-149. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/tovary_2011_2_21
|
5. |
Орлова Н. Оптимізація якості швидкозаморожених напівфабрикатів із культивованих печериць [Електронний ресурс] / Н. Орлова, Н. Нестеренко, Н. Камєнєва // Товари і ринки. - 2012. - № 1. - С. 64-71. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/tovary_2012_1_9 Розроблено математичні моделі якості швидкозамороженого напівфабрикату із культивованих печериць. Визначено й обгрунтовано оптимальні концентрації та види природних згущувачів, що уможливлює розв'язання проблеми стабілізації споживних властивостей напівфабрикату й одержання готового продукту високої якості.
|
6. |
Орлова Н. Я. Органолептичні властивості заморожених томатів [Електронний ресурс] / Н. Я. Орлова, С. О. Белінська, Н. В. Камєнєва // Молодий вчений. - 2016. - № 1(3). - С. 118-121. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/molv_2016_1(3)__27
|
7. |
Орлова Н. Вологозатримувальна здатність заморожених томатів [Електронний ресурс] / Н. Орлова, С. Белінська, Н. Камєнєва // Товари і ринки. - 2016. - № 1. - С. 106–113. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/tovary_2016_1_13 Досліджено втрати маси й зміну вологозатримувальної здатності п'яти ботанічних сортів томатів під час заморожування та низькотемпературного зберігання. Доведено, що зв'язування вільної вологи в томатах значно сприяє зниженню втрат маси за умов їх заморожування та зберігання. Встановлено, що найменші втрати маси та найвищу вологозатримувальну здатність після 6 місяців низькотемпературного зберігання мали томати сортів Раїса та Ріо Гранде Оригінал.
|
8. |
Камєнєва Н. Оцінка якості швидкозамороженого напівфабрикату "Лечо овочеве" [Електронний ресурс] / Н. Камєнєва // Товари і ринки. - 2009. - № 1. - С. 97-103. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/tovary_2009_1_15
|
9. |
Белінська С. О. Конкурентоспроможність швидкозамороженої капусти броколі [Електронний ресурс] / С. О. Белінська, С. О. Левицька, Н. В. Камєнєва // Вісник Львівського торговельно-економічного університету. Технічні науки. - 2016. - Вип. 17. - С. 84-89. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/vlteu_2016_17_16
|
10. |
Белінська С. Прогнозування збереженості якості капусти броколі [Електронний ресурс] / С. Белінська, Н. Камєнєва, С. Левицька // Товари і ринки. - 2019. - № 1. - С. 61–71. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/tovary_2019_1_8 Проаналізовано динаміку якості капусти броколі районованих в Україні сортів, які придатні для вирощування в зонах Лісостепу, Степу й Полісся. Установлено оптимальні терміни її зберігання перед переробленням.
|
11. |
Белінська С. Товарознавча оцінка рамбутана (Nephelium lappaceum L.) [Електронний ресурс] / С. Белінська, Н. Камєнєва, О. Мороз // Товари і ринки. - 2019. - № 3. - С. 87–93. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/tovary_2019_3_10 Досліджено споживні властивості тропічного фрукта рамбутана від країни-постачальника В'єтнам. Встановлено зміни органолептичних та фізико-хімічних показників якості впродовж 45 діб зберігання. Підтверджено невідповідність даних транспортного маркування щодо збереженості якості плодів рамбутана протягом зазначеного строку. Встановлено, що мінімальні зміни споживних властивостей плодів відбуваються впродовж перших 5 діб.
|